Arda Güler, Real Madrid’e imzayı attı. Arda Güler Kimdir?

Fenerbahçe’nin genç yıldızı olarak fırtınalar estiren Arda Güler, Real Madrid’e rekor bedelle transfer oldu. Sarı lacivertli milli futbolcu Arda Güler ile Real Madrid ile tam 6 yıllık anlaşma sağlandı. Dünya devi Real Madrid ile 6 yıllık anlaşma sağlandığını resmen açıkladıktan sonra beklenen imzayı attı.

Arda Güler Madrid’in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerde basına tanıtıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda top toplayıcı olarak görev yapan, Fenerbahçe’nin Şubat 2019’da Gençlerbirliği altyapısından transfer ettiği 18 yaşındaki Arda, yeteneği ve performansıyla kısa zamanda kendisine Avrupa’nın kapısını açtı.

Arda Güler Real Madrid’de

Arda Güler rekor bir transfer ile Real Madrid’e gitti. 18 yaşındaki Arda Güler kendisini 6 yıllığına Real Madrid’e bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başarılı futbolcu, İspanyol devinde 24 numaralı formayı giyecek.

Genç futbolcu imza töreninde yaptığı açıklamada “Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne kadar gelmemde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arda Güler 24 numaralı formayı giyecek
Arda Güler Real Madrid’de

Arda Güler Sağlık Kontrolünden Geçti

Arda Güler Sağlık Kontrolünden Geçti

Arda Güler Kimdir?

Arda Güler Kimdir? Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara‘nın Altındağ ilçesinde doğdu. Babası Ümit Güler, annesi Serap Güler’dir. 9 yaşında şehrinin takımı olan Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı. 2014 yılında 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılan Arda Güler, 13 yaşında 20 Şubat 2019’da 150.000 TL (28.000 Euro) karşılığında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Performansı ve futbolda gösterdiği başarılar ile bir çok kulüp tarafından isteniyordu. Sarı-lacivertli kulübün altyapı kadrosuna dahil edilen Arda Güler, yaklaşık 2 yıl sonra 15 yaşında 13 Ocak 2021’de Fenerbahçe‘de profesyonel ilk imzasını attı.

13 Mart 2022’de deplasmandaki Corendon Alanyaspor mücadelesinde de sarı-lacivertli formayla ilk golünü atan Arda, Süper Lig’de sarı-lacivertli formayla 11 maça daha çıktı. 8 Ağustos 2022 tarihinde Fenerbahçe’de 10 numaralı formayı aldı. 3 Kasım 2022’de Dinamo Kiev’le oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında gol atan Arda, Fenerbahçe ve Türkiye tarihinde Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu unvanını aldı.

Genç yaşta futbolda bu kadar başarılı olan Arda Güler, A Milli Futbol Takımı’na ilk kez, geçen yıl 16 Kasım’da İskoçya ve 19 Kasım’da da Çekya ile yapılacak özel maçların aday kadrosuna davet edildi. Başarılrı ile yurtdılında önemli futbaol takınlarınında dikkatini çok fazla çeken Arda Güler, İspanya’nın iki devi olan Barcelona ve Real Madrid’den transfer teklifleri geldi. Oldukça düşünen ve vereceği kararın geleceğinde çok önemli olduğunu bildiğinden ikş takım arasında kararsız kaldı. Daha sonra ise kararını Real Madrid’den yana kullanan Arda Güler, 7 Temmuz 2023 tarihinde 6 yıllık olan anlaşmaya imza attı.

Fenerbahçe formasıyla toplamda 35 maçta 1547 dakikada sahada kalan Güler, bu süre zarfında 6 gol atıp, 7 de asist yaptı.

İmza Gününde Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Bugün hayatımın en özel günü‘ diyen Arda Güler, imza gününde duygu dolu anlar yaşandı.

Ailesi ile birlikte Real Madrid yolcusu olan Arda Güler imza gününde oldukça duygusal anlar yaşandı. Türkiye’nin ve ailesinin gurur kaynağı olan Arda Güler’in imza gününde annesi mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı.

Arda Güler Annesi

Annesinin gözyaşlarına dayanamayan Arda Güler, annesinin yanaklarından öperek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Arda Güler Duygu Dolu Anlar
Arda Gülerarda guler kimdirimzaReal Madrid
Yorumlar (0)
Yorum Ekle