Federal Film Akademi, Seslendirme, Dublaj

Sesinizin güzel olduğunu söylüyorlar ya da diksiyon dersi almak istiyorsunuz, seslendirme, dublaj yapmak hayalinizi süslüyor. İşte size yazacağımız haber tam bu konu üzerine olacak. Sesinizi geliştirmek istiyorsanız, ses eğitimi veren çok profesyonel bir eğitim kurumu ile sizi tanıştırıcağız. Fedaral Film Akademi. Peki ne yapar? Federal Film Akademi Nedir? Hemen ayrıntılara geçelim.

Federal Film Akademi Nedir? Seslendirme Dublaj Eğitimi

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, oyunculuk, güzel konuşma, kurumsal diksiyon, seslendirme ve dublaj eğitimi veren resmi eğitim kurumudur. Fedaral Film Akademiyi yani Özel İstanbul Oyunculuk Ve Seslendirme Kursunu kuran, 21 yıldır bu sektörün içinde olan, Walt Disney’in de Türkiye Fragman sesi Kadir ÖZÜBEK tarafından kurulmuştur. Ayrıca Kadir ÖZÜBEK‘ in kişisel resmi web site adresinide https://www.kadirozubek.com/ sizlerle paylaşmak isteriz. Seslendirme Dublaj Eğitimi almak isterseniz İstanbul ve İzmir‘ de ki adreslerini yazımızın alt kısmında sizlerle paylaştık.

Diksiyon Eğitimi, Oyunculuk Eğitimi, Dublaj Eğitimi, Seslendirme Dublaj Kursu İzmir, İstanbul,

Fedaral Film Akademi, uzman eğitmen ekibi ile, Diksiyon Eğitimi vererek mesleki becerilerini kazanmış bireyler yetiştirirler. Aynı zamanda bireylerin günlük hayatta iyi bir iletişim kurmalarını sağlamak için eğitim verirler. İletişimi iyi olan kişilerin özel yaşamlarında ya da iş yaşamlarında başarılı olduklarına inandıkları için iletişimleri geliştirme eğitiminide sunarlar. Konuşmanızı güzelleştirmek, sizi hayranlıkla dinlemelerini istiyorsanız, Federal Film Akademi resmi eğitim kurumundan Diksiyon Eğitimi alarak bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Federal Film Akademi, hayatın her alanını sunum olarak gördükleri için ’Dünyanın en iyi fikrine, kötü bir sunum yaparak kimseyi ikna edemezsiniz. Oysa kötü bir fikir bile iyi bir sunumla dünyanın en iyi fikri haline dönüşebilir.’’ derler.

Sonuç olarak Federal Film Akademi, sektörün en iyi ustalarını yetiştirmek için uzman kadrosu ile seslendirme, dublaj yapmak isteyen, çok düzgün ve güzel konuşmayı hayal edenlerin hayallerini beklediklerinden daha iyi gerçekleştirmeye çalışan bir eğitim merkezidir.

Federal Film Akademi Diksiyon, Hitabet, Dublaj & Seslendirme, Beden Dili, Oyunculuk Eğitimleri veren ve MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SERTİFİKALI resmi eğitim kurumudur.

Fedaral Film Akademi Eğitmenlerinin Kim Olduklarını Öğrenmek ve Haklarında Bilgi Almak için Tıklayınız

Seslendirme, dublaj eğitimi almak, güzel konuşmak istiyorsanız Fedaral Film Akademi Eğitim Kurumuna Başvurabilirsiniz. Başvuru İçin Tıklayınız.

Federal Film Akademi İletişim Adresi Nedir?

Web siteleri üzerinden Fedaral Film Akademi Eğitim kurumuna mesaj iletmek, fikirlerinizi ya da isteklerinizi bildirmek, mail atmak, iletişim adresi için tıklayınız.

Federal Film Akademi Adresleri

Federal Film Akademi, Seslendirme, Dublaj Kursu İstanbul

E-Mail : federalfilmakademi@gmail.com
Telefon : 0 212 211 69 70
Cep : 0 532 485 78 45
Adres : Ortaklar Cad. Sakızağacı Sok.
No:1/3 Mecidiyeköy / İSTANBUL

Federal Film Akademi, Seslendirme, Dublaj Kursu İzmir

E-Mail : federalfilmakademi@gmail.com
Telefon : 0 232 329 02 02
Cep : 0 531 473 88 88
Adres : Balatçık Mah. 1671/1 Sk. No:1055/1A Çiğli / İZMİR

Federal Film Akademi Sosyal Medya Adresleri

  • Facebook: https://www.facebook.com/federalakademi/
  • İnstgram: https://www.instagram.com/federalfilmakademi/
  • Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSCyXu79Nnj6TgYKYTn4p7A
  • Twitter: https://twitter.com/Federal_Akademi
Diksiyon EğitimiDublajDublaj EğitimiFederal Film AkademiFederal Film Akademi AdresleriFederal Film Akademi İletişim Adresi NedirİstanbulİzmirKadir ÖZÜBEKOyunculuk EğitimiSeslendirmeSeslendirme Dublaj EğitimiSeslendirme Dublaj Kursu
Yorumlar (0)
Yorum Ekle