İzmir’ de Market Sahibi Özkan Çiftinin Cinayeti, Katil Kim?

İzmir’ de Market Sahibi Özkan Çiftinin Cinayeti, Katil Kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran market sahibi Özkan çiftinin kızlarından biri olan Begüm Özkan, anne ve babasının katilini arıyor. İzmir’in Selçuk ilçesinde 24 saat açık olan marketi işleten Özkan Çifti, korrkunç bir cinayetin kurbanı oldu. 06 Aralık 2018 tarihinde 54 yaşındaki Şenay Özkan ve 55 yaşında ki eşi Hasan Hüseyin Özkan‘ın, saat 02:00 sıralarında gerçekleşen cinayettinde şüpheleri üzerine çeken Mehmet Kubilay Özel oldu.

Marketçi Çiftin demir sopa ya da çivili sopa iile öldürüldüğü sanılıyor. Çiftin yanlarında 3 yıldır çalışan Mehmet Kubilay Özel aileden biri olarak sürekli Özkan çiftinin yanında olmasına rağmen, cinayetten sonra ortada olmaması, ailenin yanlarına gitmemesi, toplu halde konuştuklarında ise titremesi, aşle tarafından şüphe uyandırdığı belirtildi.

İzmir Selçuk ta Marketçi Hasan Hüseyin ve Şenay Özkan Çiftin Cinayeti Çözüldü mü?

İzmir Selçuk ta Marketçi Hasan Hüseyin ve Şenay Özkan Çiftin Cinayeti Çözüldü mü

Cinayetten 1 ay önce zeytinlik alanının yanması ile olay başlıyor. Kundaklama olayının faaili olarak Hasan Hüseyin Özkan şöyle konuşuyor: “Kemal Bozdağ bunu yapan. Başka kimse olamaz ama başımıza bir bela gelmesin. Araştırmıcam” diyerek kundaklama olayını kapatıyor. Kundaklama olayınına dair araştırma yapan Begüm Özkan, Kubilay Mehmet Özel’in nerede olduğunu araştırıyor. “Kuşadası’na gitmiştim” diyen Mehmet Kubilay Özel‘in kayıtlarına bakıldığında aslında Kuşadası’nda değilde Çamlık’ta olduğu görüldüğü iddia edildi.

Market Çalışanı Mehmet Kubilay Özel Suçlu mu?

Jandarma, Özkan çiftini saat 05:00 sıralarında bulduklarında Kubilay Mehmet Özel‘i banyodan yeni çıkmış ve soba gür gür yanar halde buluyorlar. Aileden biri olarak bilinen Kubilay Mehmet Özel, marketin üst katında ki evde kaldığı belirtildi. Sürekli şans oyunları oynayan Kubilay Mehmet Özel, olay günü çağrılmasına rağmen aşağı kata inmemesi dikkat çekti. Koli koli alkol alıp eve götürdüğü ve içtiği de dikkatleri çekiyor. Hasan Hüseyin Özkan’dan sürekli borç alan biri olan market çalışanı Kubilay Mehmet Özel suçlu mu?

Begüm Özkan İzmir Selçuk Cinayeti

market sahibi çiftin kızları Begüm Özkan

İzmir Selçuk’ta market sahibi Özkan çiftin kızları Begüm Özkan, şüphelilerden birinin de market çalışanı Mehmet Kubilay Özel olduğunu düşünüyor.

Market Çalışanı Mehmet Kubilay Özel’den neden şüpheleniliyor?

Market Çalışanı Mehmet Kubilay Özel
  • Jandarma, Özkan çiftini sabaha karşı 05:00 sıralarında bulduklarında market çalışanı Kubilay Mehmet Özel banyodan yeni çıkmış ve sobanın gür gür yandığının dikkatleri çekmesi,
  • 3 yıl Özkan çiftinin yanından ayrılmadığı fakat cinayetten sonra aşağıya inmediği dikkat çekiyor.
  • Eve alkol kolileri alarak sürekli içmesi,
  • Alt kata indiğinde tedirgin olması ve titremesi, gözlerini çiftin kızlarından çevirmesi, garip hal ve tavırlara girmesi,
  • Hasan Hüseyin Özkan‘dan sürekli borç istemesi,
  • Kundaklama günü “Kuşadası’ndaydım” deyip aslında HTS raporlarına bakıldığında Çamlık’ta olması,
  • Hasan Hüseyin Özkan’ın İbrahim Özkan’la arasının bozuk olduğunu ama Kubilay Mehmet Özer’in sık sık iletişim halinde olması. Cinayetten sonra bu iletişimin kesilmesi.
  • Cinayetin işlendiği gün evin bahçesinde olan büyük köpeğin havlamaması. Çünkü köpek tandık kişilere asla havlamadığı iddia edildi. Tanımadık birini o saatte asla almayacağını belirten Begüm Özkan, yabancı birinin oraya gelipte köpeğin bağırmaması imkansız diyerek bu olayında şüpheleri çekmesi,
  • Marketçi çiftin aldıkları darbelere göre solak kişinin o darbeleri yaptığı belirlendiği ve Kubilay Mehmet Özel’inde solak olduğunun iddia edilmesi.

Solakmısınız” diye sorulduğunda “Hayır değilim. Kendimi, bildim bileli sağ elimi kullanırım. Ayrıca sol elimin başparmağı sakat. Sol elimi hiç kullanmam. Tezler ve iddialar çok saçma. Kendimi buraya aklamaya geldim. Suçlamaların kanıtlanmasını istiyorum. Jandarma geldiğinda yatağımdan uyandım” dedi.

İzmir Selçuk ta Marketçi Cinayeti

İzmir Selçuk ta Marketçi Cinayeti
Begüm Özkan İzmir Selçuk Cinayeti

Mehmet Kubilay Özel in sürekli sol elini kullanması Müge Anlı’nın dikkatini çekti

Müge Anlı, Mehmet Kubilay Özel‘ın sürekli sol eli ile bir şeyler anlatması dikkatini çekti. Hangi el kullanılırsa bilimsel olarak vücut dili olarak o el kullanıldığı ve onun sürekli sol elini kullandığını belirtti. Adli tıp uzmanı Şevki Sözen ise sol elini kullanılmasının bilimsel açıklamasını yaptı.

Bilimsel olarak bunun kanıtlandığını ve hangi el kullanılırsa konuşurken o elin kullanıldığını söyledi.

Mehmet Kubilay Özel’in sol elinin yeteneğinin çok geliştiğini ve sürekli sol elni kullandığını söyledi. Müge Anlısiz sol elinizi kullanan bir insansınız. Bu herhangi bir şeyi ispatlamaz fakat siz sol elinizi kullanan bir insansınız” diyerek son noktayı koydu. Mehmet Kubilay Özel ise; “Ben asla sol elimi kullanmıyorum Sadece büyük abdestimi yaptıktan sonra kullanırım” diyerek stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Konuşurkensürekli sol elinizi kullanıyorsunuz

İzmir’ de Market Sahibi Özkan çiftinin cinayetinde herhangi bir bilgiye sahip olanların Müge Anlı ihbar Hattı: 0 535 663 52 52 numarasına bildirilmesi isteniyor.

Begüm ÖzkanBegüm Özkan İzmir Selçuk CinayetiÇözüldü müİzmir de Market Sahibi Özkan Çiftinin Cinayetiİzmir Selçuk ta Marketçi Cinayetiİzmir Selçuk ta Marketçi Hasan Hüseyin ve Şenay Özkan Çiftin Cinayeti Çözüldü mü?Katil kimMarket Çalışanı Mehmet Kubilay Özel den neden şüpheleniliyorMarket Çalışanı Mehmet Kubilay Özel Suçlu mumarketçi çiftMehmet Kubilay ÖzelMüge AnlıMüge Anlı ile Tatlı Sertselçuk
Yorumlar (0)
Yorum Ekle