Markette Öldürülen Özkan Çiftinin Kızları Göz Açtırmıyor

Markette Öldürülen Özkan Çiftinin Kızları Göz Açtırmıyor. Anne ve babasının haince ve adice öldürülmesinin üzüntüsünü tam yaşayamadan katilin peşine düştüler. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Begüm Özkan ile Ayser Özkan, şüpheleri üzerine çeken Mehmet Kubilay Özel ile dialog içindeler. Genç yaşında bu kadar kötü bie olayla karşılaşan genç kızların bu kadar sağlam ve dik duruşu ve zekice soruları ile dikkat çekiyorlar. Anne ve babasının markette sinsice öldürülmelerine anlam veremeyen Özkan çiftinin kızları, market çalışanı Mehmet Kubilay Özel‘den neden şüphelendiklerini açıkladılar.

Kötü haberi bile Mehmet Kubilay Özel‘den alan genç kızlar oldukça üzgün bir o kadarda dik duruyorlar. Market çalışanı Mehmet Kubilay Özel’in yalanlarını yakalayıp ortaya çıkarmaları ve bir dediğini daha sonra inkar eder duruma geldiğini gözler önüne seriyorlar. Market çalışan Mehmet Kubilay Özel ise sürekli “öyle bir şey olmadı, demedim ama demişde olabilirim” gibi anlatımları izleyenlerin bile kafalarını karıştırıyor.

Ayser Özkan Begüm Özkan
marketçi cinayeti çözüldü mü

Solak Değilim diyen Market Çalışanı Mehmet Kubilay Özel sürekli sol elini kullanıyor

Mehmet Kubilay Özel in sürekli sol elini kullanması dikkat çekti

Özkan çifti cinayetinde araştırmalar sonucu “katil muhtemelen sol elini kullanmış” olarak raporlara düşüyor. Katilin sol elini kullandığı düşünülüyor.

Bunun üzerine Mehmet Kubilay Özel’in de sürekli sol elini kullandığı görülüyor.

Dikkat çeken diğer bir detayda Mehmet Kubilay Özel’in kollarını birleştirirken yine sol kolunu sağ kolu üzerinde tutarak birleştirmesi.

Bilimsel olarakda kanıtlanan sol el kullanımında kolların en çok hangi el kullanılıyorsa o kolun üstte olduğu belirtiliyor.

Adli tıp uzmanı Şevki Sözen’in bu sözlerini doğrular nitelikte.

Mehmet Kubilay Özel’de sürekli sol kolunu üstte koyarak kollarını birleştirmesi herkesin dikkatleri çekiyor.

Market çalışan Mehmet Kubilay Özel
marketçi cinayetinde katil kim

Market çalışanı Mehmet Kubilay Özel Begüm ve Ayser Özkan’a “Bende sizden şüpheleniyorum” dedi

Özkan çiftinin kızları Begüm Özkan ile Ayfer Özkan market çalışanından neden şüphelendiklerini anlattı. Begüm Özkan neden şüphelendiklerini şöyle anlattı: “Biz en başından beri market çalışanı olan Mehmet Kubilay Özel‘den şüpheleniyorduk. Jandarmada bize gözünüzü açık tutun, etrafınıza iyi bakın şüpheli hareketlerde bulunanlar olabilir demişti. Biz zaten bir çok radikal değişikliklere uğrayan Mehmet Kubilay Özel ‘den şüpheleniyorduk. Kubilay’ın hareket ve davranışları çok farklı idi ve ondan korkmaya başlamıştık. Anneme “anne” babama “baba” diyor Kubilay “neden bu kadar değişik davranıyor diyerek bizidemi öldürebilir mi *korkusu gelmişti. Dayımlar sıra ile evde kalmaya başladı. Kubilay aşağıya kata bizim olduğumuz yere asla inmedi. Mevlüt okundu gelmedi. Sürekli yukarıda duruyor koli kol, alkol alıp evine götürüyordu”.

Begüm Özkan “Bizim ses kaydımızı almış olabilir. Telefonda bir uygulama açıktı ve telefonu bizim yanımızda unuttu gibi yaptı”. Telefonunu dakikalar sonra “unutmuşum telefonu” diyerek bize seslendi ve telefonunu istedi.

“Etrafa kahvehanedelerde dedikodular çıkarmaya başlamışlar. Olay hırsızlık amaçlı diyorlarmış Oysa ki evden maddi olarak alınan çok bir şey yok. Sadece küçük kasadan demir paralar alınmış. Büyük kasada ki paralar duruyordu. Dedikoduları Mehmet Kubilay Özel ile babasından çıktığını muhtardan öğreniyoruz. Ben Kubilay’ı aradım görüşmek istediğimi söyledim. Hiç yanımıza gelmeyen Kubilay, ısrarlı çağırmalarım sonucu geldi ve titrek titrek durması, terlemesi, pişkin pişkin hareketlerde olması dikkatimizi çekti. Telefonunu önce çıkardı koyacak yeri arar gibi yaptı ve daha sonra masanın üzerine koydu. Yönünü değiştirdi. Olayları dağıtmaya çalışıp belli zaman sonra evden çıktı. Aşağıdan bize seslendi “telefonumu unutmuşum” diye. Ben telefonunu almaya gittim. Telefonda bir uygulama açıktı ama telefonda şifre vardı ve telefona giremedim. Bizim ses kaydımızı aldığını düşünüyoruz. O odadan çıktıktan sonra biz arkasından ondan şüphelendiğimizin konuşmalarını yapmıştık. Onları duymak için sesimizi kaydettiğini düşünüyoruz. Bunu jandarmayada bildirdik” dedi.

“Mevlüt günü dahi içmesi ve alkollü olması dikkatimizi çeken durumlardan bir tanesi idi. Hiç yanımıza gelmeyerek uzak durması kaçar gibi olması hep dikkatimizi çekti. Sürekli ailemizden biri olarak yerini alan kişinin cinayet gününden sonra yanımıza hiç gelmemesi kuşku uyandırdı”.

Bu ithamların yersiz ve kanıtlanması gerektiren yargılamalar olduğunu söyleyen Mehmet Kubilay Özel, kızlara dönüp “bende sizden şüpheleniyorum” dedi. Neden şüphelendiğini sorduklarında “sebep yok ama şüpheleniyorum” dediğinde yine tepki aldı. Kendisinden şüphelenilmesini gerektiren bir çok detayın olmasına rağmen çok umursamaz duruşu, donuk bakışı ile havadan bakar hali çok dikkat çekiyor.

Müge Anlı ise son noktayı koydu; “Mehmet Kubilay Özel siz konuşmalarınızın belkide farkında değilsiniz. Siz solaksınız diyorum “ben hem solumu hem sağımı kullanırım” diyorsunuz. Sonra diyorsunuz “önce solaktım sonra kaza geçirdim sağa döndüm”. diyorsunuz. Çağırınca gidiyorsunuz kendiliğinizden gitmiyorsunuz. 40. mevlüdüne inmediğinizi ve alkollü olduğunuzu söyleyenler var” diyerek açıklamada bulunmasını istedi.

Begüm Özkan Marketçi Cinayetinin aydınlatılması için duyanlara ya da bilgisi olanlara seslendi

Begüm Özkan İzmir Selçuk Cinayeti

Özkan çiftinin kızlarından biri olan Begüm Özkan anne ve babasını tanıyıpta olayı bilen annesinin çığlıklarını duyan varsa onlara seslendi. “Elinde tesbihi ile yere yığılmış. Arkasından başına sert cisimle vurulmuş. Annemin canı çok kıymetli idi. Onun çığlıklarını o gece sessizlikte duymayan olmamıştır. Korkuyorlarsa lürfen korkmasınlar. Medyadayız. Müge Anlı çatısı altında güven içindeyiz. Lütfen bilen duyan varsa konuşmasını istiyoruz. Anne ve babamın arkasından gelipte sinsice başlarına sert cisimle vurulmuş. Suçlunun bulunup cezalandırılmasını istiyoruz. İhbarlarınızı bekliyoruz “dedi.

Marketçi Cinayeti ile ilgil herhangi bir bilgiye sahip olanların Müge Anlı İhbar Hattına bildirmeleri isteniyor. Kimlikleri saklı tutulacaktır.

Müge Anlı ihbar Hattı: 0 535 663 52 52

Market sahibi ailenin katili kim? – Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Eylül 2021 izlemek için tıklayınız

Ayfer ÖzkanAyser ÖzkanBeğüm ÖzkanHasan Hüseyin ÖzkanMarket çalışan Mehmet Kubilay ÖzelMarketçi Çift CinayetiMarketçi CinayetiMarkette Öldürülen Özkan Çiftinin Kızları Göz AçtırmıyorMehmet Kubilay ÖzelMüge AnlıMüge Anlı ile Tatlı SertŞenay Özkan
Yorumlar (0)
Yorum Ekle