Müge Anlı ve Dostları Aşevi

Müge Anlı ve Dostları Aşevi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, ATV‘ de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı. Her Ramazan ayında Müge Anlı’ nın konuğu olan Kerem Kınık bu ramazan ayı içinde Müge Anlı ve Dostları açılması planlanan aşevleri için yardım projesini başlattı. Bu güne kadar yapılan bağışlar sonucunda toplam 39 tane aşevi yapıldı.

Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi

Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi bir çok ilimizde yardfıma koşmaktadır. Hem kötü günlerde, deprem, doğal afet gibi kötü zamanlarda hemde Ramaazan ayı gibi mübareK aylarda ihtiyaç sahiplerinin hizmetindedir.

Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi
Müge Anlı Mobil Aşevi

MÜGE ANLI VE DOSTLARI AŞEVİ İÇİN MÜGE YAZ 2868′ E GÖNDER

Kızılay Başkanı DR. Kerem Kınık bu yıl 2 tane aşevi açılmasını istedi. Bunun için Müge Anlı’ dan destek isteyerek “2 aşevi kuralım Müge Anlı ve Dostları Aşevi kuralım” dedi. Geçen yıl Müge Anlı, Dostları ve izleyicilerinin bağışları ile Arakan’ da 492 konut inşa edildi. Yapılan bağışlarla baskı, zulüm ve açlıktan kaçan insanlar için Kızılay önderliğinde bir mahalle kuruldu.

Bangladeş’ te inşa edilen mahalleye “Müge Anlı ve Dostları Mahallesi” adı verildi. Baskı, zulüm ve açlıktan kaçan insanlar için Kızılay önderliğinde inşa edilen Müge Anlı ve Dostları Mahallesi şu an yaşamlarını rahat bir şekilde sürdüren Arakan müslümanları ile doldu taştı.

Zamanla mahalle olmaktan çıkıp kasabaya dönüşen Müge Anlı ve Dostları mahallesinde şu an binlerce insan yaşıyor. Spor alanları ve oyun bahçeleri ile doldurulan mahallede yaşayanlar sebzelerini de kendileri ekip biçiyorlar. Bu konu hakkında detaylı yazımızı okuyunuz. https://www.teknogundemi.com/muge-anli-ve-dostlari-mahallesi-banglades/

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık Şu An 39 Aşevimiz Var.

Bu yılda yine iyilik için çalışmalar yapılması için önayak olan ve aşevlerinin kurulmasını isteyen Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık şu an 16 tane aşevi olduğunu ve bu aşevlerinin arttırılması için proje başlattıklarını bildirdi. Ramazan ayında da 2 tane daha aşevi açılacağını bildirdi. Aşevine bağışta bulunmak için yapılacakları canlı yayında anlatan Kınık, Müge Anlı’ nın sayesinde 2 tane daha aşevi açılacağı için yine umutlu ve mutlu olduğunu bildirdi. Bu aşevlerininde kısa mesajla yapılan bağışlar sonucu inşa edileceğini söyledi.

Müge Anlı ve Dostları Aşevleri İçin MUGE Yaz 2868‘ e Mesaj At

Erzurum ve Gaziantep illerinde yapılacak olan aşevleri, kısa mesaj yolu ile sağlanan bağışlar ile yapılacak. Yardım Kampanyasında toplanan en son güncel tutarın ne kadar toplandığını görmek isterseniz en son güncel tutar bilgileri için tıklayınız.

Müge Anlı ve Dostları şimdi de İzmir‘de 30 Ekim 2020 tarihinde saat 14:51‘ de yaşanan 6,6 şiddetindeki depremde zor durumda kalan, evleri yıkılan binlerce insana 5 öğün yemek hizmeti vermeye başladı. İzmir depremi içinde yardım kampanyası başlatan Müge Anlı, telefonlarının mesaj kısmına MÜGE yazarak 2868 numarasına mesaj gönderilmesini istiyor. 1 SMS 10 TL olarak ücretlendirilmiştir. Gönderilen 1 mesajda bir depremzedeye sıcak bir hediye etmiş olacaksınız. İzmir Depremi 2020 okumak için tıklayınız.

Aşevleri İçin Nereye Mesaj Atılacak? Müge Anlı Aşevi Mesaj Numarası Nedir?

Müge Anlı ve Dostlar Aşevi için yapılacak bağış mesajları nereye atılacak ve mesaj ücreti kaç lira olacak?

Yapılacak bağış için kısa mesaj numarası 2868 dir. Mesaj ücreti 10 liradır. Müge Anlı “10 liraya 1 adet atılacak mesaj ile, karnı aç olan insanların, muhtaç ve zor durumda olan insanların karnını doyurabilecği bir aşevinde sizinde payınız bulunacak. Mesaj ücretinin 10 lira olması insanların zorlanmadan yapabileceği ödemedir. 10 lira tabii ki büyük bir paradır ama nerelere vermiyoruz ki ” diyerek herkesi yardım kampanyasına davet etti.

Kısa mesaj ile nasıl bağış yapılacak?

  • Cep telefonunuzdan mesaj kısmını açın.
  • Mesaj gönderme ekranına açın. Kime mesaj gönderilecek kısmına 2868 yazıyoruz.
  • Mesaj yazan kısma da MUGE yazılacak.
  • Ardından Gönder diyoruz.

Canlı yayında ilk bağış mesajını Müge Anlı attı. 2868‘ e MUGE yazarak mesaj gönderdi. Zeki, güzel araştırmacı, gazeteci ve sunucu Müge Anlı, “Çorbada tuzumuz bulunsun, siftah bizden bereket Allah‘ tan” diyerek bağış için ilk mesajı attı. Müge Anlı Erzurum ve Gaziantep Aşevi için 35 bin lira bağışlamıştır. Ardından stüdyoda bulunan Prof. Dr. Arif Verimli, Prof. Dr. Mehmet Şevki SÖZEN ve Avukat Hüseyin Rahmi Özkan, teknik ekip, jeri, herkes telefonlarına sarılarak açılacak olan 2 aşevi için 2868‘ e MUGE yazarak mesaj attılar.

Ayrıca 2 aşevinin yapımından sonra, Erzurum, sonra Gaziantep için GEZİCİ AŞEVİ YAPMAYI PLANLIYORLAR.

10 liradan daha fazla bağış yapmak isteyenler için ise Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık IBAN Numarası verdi. Ayrıca birden fazla 50-100 mesaj atmak isteyenler için 50-100 mesaj atmak zor olduğundan Dr. Kerem Kınık bağışlarını KIZILAY WEB SİTESİNE girerek topluca yapabileceklerini önerdi.

KIZILAY WEB SİTESİNDEN NASIL BAĞIŞ YAPILACAK?

Kızılay’ ın resmi web sitesine giriyoruz. https://www.kizilay.org.tr Yukarıda ki menülerden Bağış butonuna tıklayın. Çıkan ekranda kredi kartı ile ya da banka transferi ile gönderilebiliyor. Bağış yapılacak miktar yazıldıktan sonra BAĞIŞ YAP butonuna tıklayın. Bağışçı Notu diye bir açıklama kısmı gelecektir. Açıklama kısmına da “MÜGE ANLI VE DOSTLARI AŞEVİ İÇİN” yazılacak.

MÜGE ANLI AŞEVİ YARDIM KAMPANYASI İÇİN KIZILAY WEB SİTESİNDEN NASIL BAĞIŞTA BULUNULACAK?

Web sitesinden yapılacak bağışları resimlerle anlatalım.

Aşevi kampanyasına bağışta bulunmak için https://www.kizilay.org.tr sitesine giriyoruz. Yukarda yazan Bağış butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfada bağış miktarını giriyoruz. Ordaki bağış seçeneklerinde sizin yatıracağınız tutar yoksa Diğer yazan butona tıklıyoruz. Tutarımızı girip Bağış Yap butonuna tıklıyoruz.

BAĞIŞÇI NOTUNA: MÜGE ANLI VE DOSTLARI AŞEVİ İÇİN yazıyoruz.

Daha önce Kızılay web sitesine üye olduysanız Üye Girişi ile bağış yapabilirsiniz. Üye olmadan bağış yapmak istiyorsanız Üye Girişi Olmadan yazan butona tıklayın.

Bilgilerinizi kutucuklara yazın. Bilgilerinizin görülmesini istemiyorsanız gizleyebilirsiniz. Kim olduğunuzun görülmemesini istiyorsanız “Bilgilerimin görülmesini istemiyorum adlı kutucuğu” işaretleyeceksiniz.

Banka bilgilerinizi girip Bağış Yap butonuna tıklayınız.

Telefonunuza gelecek olan güvenlik kodunu ok ile işaretlenen kutucuğa yazın ve Onay tuşuna basın.

Doğrulama tamamlandıktan sonra işlem bitmiştir. Müge Anlı ve Dostları Asevi için sizin de çorbada bir tutam tuzunuz bulunmaktadır. Hayırlı olsun.

Kızılay Web sitesinde, siz bağış yaptıktan sonra adınızın ve soyadınızın olduğu teşekkür mesajı gelecektir. İşlem bu kadar basittir. Hem 2 saniyemizi almıyor hemde çok ufak bir tutar olduğu için, bizleri zorlamıyor. Milyonlarca kişi bu tür yardım kampanyalarına bütçelerinin el verdiği oranda katılırsa dünyada aç insan kalmayacaktır. Teşekkürler Müge Anlı. Senin sayende binlerce insan iyilik yapmanın huzuruna varıyor. İyi ki varsın.

Zıraat Bankasına Bağış Yapılacağı an, açıklama kısmına “MÜGE AŞEVİ BAĞIŞI” yazmayı unutmayınız.

Gezici Aşevi Nedir?

Binlerce kişiye yemek çıkarabilecek büyüklükte koskocaman bir tır olduğunu söyleyen Müge Anlı yakında Gezici Aşevi nedir, nasıldır resimlerini ve videosunu merak edenlerle Müge Anlı İle Tatlı Sert programında izleyicilerle paylaşacak.

16 Nisan 2021 tarihine kadar olan Müge Anlı ve Dostları Aşevine Yapılan
Toplam Bağış: 24 Milyon 386 Bin 058 Lira oldu ve 39 adet aşevi hizmete girdi.

Müge Anlı ve Dostları Her Yerde

Aşevleri İçin Müge Anlı Yaz 2868' e Mesaj AtAşevleri İçin Nereye Mesaj AtılacakErzurum aşevi. gaziantep aşeviKızılay Başkanı Dr. Kerem KınıkMÜGE ANLI VE DOSTLARI AŞEVİ İÇİN MÜGE YAZ 2868' E GÖNDERMüge Anlı Aşevi Mesaj Numarası NedirMüge Anlı Aşevi Yardım KampanyasıMüge Anlı ve Dostlar Aşevi için yapılacak bağış mesajları nereye atılacak ve mesaj ücreti kaç lira olacakMüge Anlı ve Dostları AşeviMüge Anlı ve Dostları Mobil AşeviMÜGE AŞEVİ BAĞIŞI
Yorumlar (0)
Yorum Ekle