Photoshop CC’ de Dekupe

Photoshop Dekupe. Photoshop’ ta arka plan temizleme çok kolaydır. Fotoğrafların ya da resimlerin arkaplanlarını temizlemek için Photoshop’ ta bir çok yöntem vardır. Bu yöntemleri basit bir dille öğreten eğitim videolarından bir diğerini paylaşacağız. PHOTOSHOP CC’ DE DEKUPE İLE ZOR ARKAPLANLARI KALDIRMA TEKNİĞİ olan bu eğitim videosunu izlemenizi tavsiye ederiz.

Photoshop’ u hiç bilmeyen ya da yeni başlayan birinin dahi anlayacağı çok basit bir anlatım kullanılmıştır. Photoshop’ ta kısa yollar çok önemlidir. Bu eğitim videolarında sık sık kısa yollardan bahsedilerek anlatım yapılmıştır.

PHOTOSHOP CC’ DE DEKUPE İLE ZOR ARKAPLANLARI KALDIRMA TEKNİĞİ. DEKUPE NASIL YAPILIR?

Photoshop’ ta Arkaplan Temizleme, Bir Resmin Arkaplanını Kaldırma. Bir Resmin Arkaplanını Dekupe İle Temizleme.

Photoshop mükemmel bir yazılımdır. Onunla çok şeyi yapmak çok çok kolaydır. Fotoğraflara efekt vererek fotoğrafları sanki profesyonel bir fotoğrafçının elinden çıkmış gibi mükemmel bir resme dönüştürmek çok kolay.

Photoshop ile efektlerinin yanı sıra bir çok iş yapılır. Photoshop’ ta Arkaplan Temizleme, Bir Resmin Arkaplanını Kaldırma bunlardan sadece birisidir. Aşağıda linkini ve videosunu paylaşacağımız haberi izlemenizi tavsiye ederiz. Sizde Photoshop öğrenmek isteyenlerdenseniz sizin için mükemmel bir anlatımla bir eğitim videosu var. Bir Resmin Arkaplanını Dekupe İle Temizleme eğitim videosu Photoshop’ ta dekupe işleri yapmak isteyenler için kaçırılmıyacak bilgilerle dolu bir eğitim videosudur. İyi seyirler.

Eğitim videosunun Youtube linkine gitmek için tıklayınız.

Photoshop öğrenmeye başladıysanız videolara abone olmayı unutmayınız. Videoların yayınlandığı Youtube kanalı

webprogramlariegitimi

Photoshop İle İlgili Diğer Haberlerimizi de Okuyunuz

dekupe-nasil-yapilirPhotoshop CC' de DekupePhotoshop' ta arka planPhotoshop' ta Arkaplan TemizlemePhotoshop' ta dekupephotoshopda dekupe nasil yapilir
Yorumlar (2)
Yorum Ekle