Sims 4 Ücretsiz Oldu (Kısa Süreliğine Bedava)

Yaşam simülasyon oyunları denince akla ilk gelen serilerden biri de tartışmasız Sims serisidir. Serinin son oyunu olan Sims 4 için bir haberimiz var. Sims 4 Ücretsiz Oldu! Evet yanlış duymadınız. Kısa süreliğüne Sims 4 bedava oldu. EA’nin oyun platformu olan Origin ‘de ücretsiz olarak edinebilen Sims 4 için kısa bir süre bulunuyor. Standart Versiyonu yani Sims 4 Standard Edition’u ücretsiz alabilmeniz için son gün 28 Mayıs 2019.

Sims 4 Bedava Oldu, Sims 4 Ücretsiz

Sims serisinin son oyunu olan 4. oyun aynı zamanda Origin ‘de en çok satanlar listesinde. Bugün itibariyle ile Origin ‘de Sims 4 bedava oldu. Sims 4 ücretsiz. Kısa süreliğine bedava olan Sims 4‘ü EA’nin oyun platformu olan Originden edinilebilir. Sims 4‘ün aynı zamanda MAC bilgisayarlarda da çalıştığının altını çizmek isteriz. Kısa bir süre içerisinde kütüphanenize ekleyebileceğiniz Sims 4, Origin oyun kütüphanesizde Sims 4 ücretsiz süresiz olarak kalacak. Bu yüzden son günü kaçırmadan oyunu kütüphanenize ekleyin.

Sims 4 Ücretsiz Olarak Nasıl Alınır?

Kütüphanenize Sims 4 ücretsiz olarak ekleyebilmeniz için öncelikle bir Origin hesabına sahip olmanız gerekiyor. Eğer Origin hesabınız yok ise Origin sitesinde bulunan “Register” bölümünden kendinize yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Origin hesabınıza giriş yapın. Giriş yapmanın ardından Sims 4 ücretsiz olarak nasıl alınır? şimdi onu anlatalım.

Sims 4 Origin Mağazası

Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra Origin mağazasından Sims 4 sayfasına giriş yapın. “Get it Free” butonuna tıklayın. Ardından bizi Sims 4 Standard Edition ve Sims 4 Deluxe Edition seçiminin bulunduğu bir sayfaya götürecek. Sims 4 Standard Edition‘ın altında bulunan “Get it Free” butonuna tıklamanızın ardından giriş yapmız olduğunuz Origin hesabınızdaki kütüphanenize Sims 4 ücretsiz bir şekilde kalıcı olarak eklenmiş olacak.

Sims 4 Oyununu Ücretsiz Olarak Alabilmek İçin Son Gün 28 Mayıs 2019

Tabii ki ücretsiz olarak dağıtılan her oyun gibi Sims 4 için de kısıtlı bir süre bulunuyor. Origin mağazasında alınabilecek olan Sims 4 oyununu ücretsiz olarak alabilmek için son gün 28 Mayıs 2019. Oyunu Origin kütüphanenize eklediğiniz taktirde ek paketsiz versiyon olan Sims 4 Standart Versiyon yani Sims 4 Standard Edition ı hiçbir ücret ödemeden sahip olmuş olacaksınız. Oyunun kütüphanesizde süresiz olarak kalacağının tekrar altını çiziyoruz. Bu yüzden kaçırmadan almanızı öneririz.

Sims 4 Standard Edition Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP – SP3 ve üzeri
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ya da üzeri
Bellek: 2 GB RAM ve üzeri
Depolama Alanı: Oyun 9 GB. Güncelleme, kayıt gibi ekstralar için de 1 GB ek boşluğa ihtiyaç duyuyor.
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 ya da üzeri, ATI Radeon X1300 ya da üzeri, Intel GMA X4500 ve üzeri

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1 ve Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 ve üzeri / AMD Athlon X4 ve üzeri
Bellek: 2 GB RAM ve üzeri
Depolama Alanı: Oyun 9 GB. Güncelleme, kayıt gibi ekstralar için de 1 GB fazladan boşluğa ihtiyaç duyuyor.
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 ve üstü.

Bedava OyunEAOriginSims 4Sims 4 BedavaSims 4 Bedava OlduSims 4 Standard Edition Sistem GereksinimleriSims 4 ÜcretsizSims 4 Ücretsiz Olarak Nasıl AlınırSims 4 Ücretsiz OlduThe Sims
Yorumlar (0)
Yorum Ekle