2020 LGS Soru ve Cevapları Yayınlandı 2020

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen, yüzbinlerce öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sistemi LGS Soru ve Cevapları Yayınlandı. Bugün 20 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilen LGS sınavının Soru Ve Cevapları MEB resmi web sitesinde erişime açıldı. LGS Sınav sonuçları 16 Temmuz 2020 tarihinde açıklanacaktır.

Covid 19 virüse karşı alınan sıkı önlemler ile gerçekleştirilen sınavın, soru ve cevaplarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Soru kitapçıklarını isteyen öğrenciler, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullardan alabileceklerdir.

2020 LGS Soru ve Cevapları Sözel ve Sayısal Olarak Erişime Açıldı

Milli Eğitim Bakanlığının MEB resmi web sitesinde erişime açılan LGS Soru ve Cevaplarına gitmek için aşağıdaki bağlantıları kullanınız.

LGS Soru ve Cevapları 2020

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen LGS sınavının soru ve cevapları 2020 sonuçlarına gitmek için aşağıdaki bağlantı adreslerini kullanınız.

Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ
Benzer Haberler
Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezleri kullanmaktayız. Kabul ediyorum.Çerez Politikamız