2020 Yılı Sunucusu ve Haber Spikeri Didem Arslan Yılmaz

Erzurum‘da her yıl gerçekleştirilen Ulusal Palandöken Ödülleri bu yl dördüncüsü gerçekleştirildi. Tören İstanbul Etiler‘de bulunan Mustafa Kemal Kültür Merkezinde yapıldı. 2020 Yılı Sunucusu ve Haber Spikeri ödülünü ise yılların başarılı araştırmacısı haber spiikeri ve sunucu olan Didem Arslan Yılmaz’a verildi.

Erzurum 4. Ulusal Palandöken ödülleri sahiplerini buldu. Törene Covid-19 önlemleri sebebi ile katılamayan araştırmacı gazeteci, haber spikeri ve sunucu Didem Arslan Yılmaz’a gündüz kuşağı programında canlı olarak sunuldu.

Ulusal Palandöken Ödüllerinde Didem Arslan Yılmaz Yılın Sunucusu ve Haber Spikeri Ödülü Aldı

Didem Arslan Yılmaz 2020 yılının en iyi Sunucu ve Haber Spikeri Ödülünü, kendi canlı yayınında Uluslararası Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Burak Çodur taktim etti.

Erzurum Arena Gazetesi 2020 Yılının Sunucusu Haber Spikeri Ödülü Didem Arslan Yılmaz’a Verildi

Erzurum Arena Gazetesi 2020 Yılının Sunucusu Haber Spikeri Ödülü Didem Arslan Yılmaz a Verildi
Erzurum Arena Gazetesi 2020 Yılının Sunucusu Haber Spikeri Ödülü Didem Arslan Yılmaz a Verildi

Didem Arslan Yılmaz 2020 Yılının Sunucusu Haber Spikeri Ödülünü alırken
“Bu ödülü ekibim adına ben alıyorum. Onlarla beraber yeni bir yolculuğa çıktık. İyiliğin gücünü gazetecilik içerisinde göstermeye çalışıyoruz. Dertlere derman olmaya çalışıyoruz. Ekibim adına da kendi adıma da teşekkür ediyorum. İzleyicilerin çok fazla emeği var. İzleyicilerimin gösterdiği katkı çok çok büyük. Hem izleyicilerim hem ekibimin adına ödülü alıyorum. Çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Spor Kulüp Başkanından Didem Arslan Yılmaz’a Erzurum Spor Forması Hediye Edildi

Didem Arslan Yılmaz a Erzurum Spor Forması Hediye  Edildi
Didem Arslan Yılmaz a Erzurum Spor Forması Hediye Edildi

Erzurum Spor Klübünden de başarılı araştırmacı gazeteci, haber spikeri ve sunucusu Didem Arslan Yılmaz’a Erzurum Spor Forması hediye edildi. Didem Arslan Yılmaz, formayı alırken yine çok çok teşekkür ederek. Erzurum Spor ve diğer tüm spor takımlarına başarılar diliyorum dedi.

4. Ulusal Palandöken ödülleri Nedir?

4. Ulusal Palandöken Ödülünü, Didem Arslan Yılmaz canlı yayında izleyenlerinin karşısında sunuldu. Ulusal Palandöken Öülleri her yıl gerçekleştiriliyor ve yaklaşık 30 kategori içinde, kategorisinde en başarılı olan kişilere veriliyor. Vatandaşların, sanat, spor, magazin, medya alanında ünlü kişilerin katılımı ile tören gerçekleştiriliyor. Bu yıl pandemi önlemleri sebebi ile tören izleyicilere kapalı gerçekleştirildi. Salona sadece çok özel konuklar sıkı güvenlik altında alındılar.

Benzer Haberler
Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezleri kullanmaktayız. Kabul ediyorum.Çerez Politikamız