Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmenlik Başvuru Tarihi

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ İLERİ ROBOTİK EĞİTMENLERİNİ ARIYOR!

Deneyap Teknoloji Atölyeleri İleri Robotik Eğitmenlik Son Başvuru Tarihi: 1 Ağustos 2022. Bilindiği gibi Deneyap bir çok ilde gerçekleştirdiği çalışmaları ile atölyelere eğitmen alımı yapıyor ve geleceğin yıldızlarını seçiyor. Her yıl yapılan Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmenlik Başvuruları başladı. Teknoloji Eğitmen Atölyelerinde eğitmen olmak isteyenler için, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmen başvuru tarihlerini ve detayları bildirelim.

Tasarım ve Üretim ile Robotik ve Kodlama eğitim süreci YÜZ YÜZE olarak atölyelerde gerçekleşecektir. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim olarak belirlenen Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve dersleri için aşağıda yer alan iller için Eğitmenlik Başvuruları başladı.

Deneyap TÜRKİYE İleri Robotik Eğitmenleri Aranıyor

Eğitmenlik Başvurusu Alınacak İller sırası ile aşağıda yer almaktadır.

Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkâri, İzmir, Konya, Manisa, Muğla, Trabzon, Amasya, Artvin, Ardahan, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Düzce, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kırşehir, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tunceli, Uşak, Yalova, Zonguldak

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmenlik Başvuru Tarihi 2022

EĞİTMENLİK BAŞVURU SÜREÇ TAKVİMİ

TASARIM VE ÜRETİM / ROBOTİK VE KODLAMA SÜREÇ TAKVİMİ

Başvuru Süreci Bitişi1 Ağustos 2022
Ön Elemeyi Geçen Adayların İlanı2 Ağustos 2022
Teknik Değerlendirme Aşaması4 Ağustos 2022
Telafi TDS6 Ağustos 2022
TDS Sonuçları9 Ağustos 2022
Yetkinlik Bazlı Değerlendirme9-11 Ağustos 2022
Yüz Yüze Değerlendirme Aşaması13-20 Ağustos 2022
Yüz Yüze Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanması23-24 Ağustos 2022

İleri Robotik Eğitmenliği Başvuru 2022

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde Eğitim vermek için İleri Robotik Eğitmenleri aranmaktadır. Eğitmen olmak isteyen eğitmen adayları için son başvuru tarihi 1 Ağustos 2022. Eğitmenlik süreçlerini başarı ile tamamlayanlar Deneyap Atölyelerinde Eğitmen olarak görev alacaklardır. Eğitmenlik süreçlerinin ne olduğunu maddeler halinde belirtelim. Eğitmenlik belirleme süreçleri 5 aşamadan oluşmaktadır. Süreçler aşağıda yer almaktadır.

  • Ön Değerlendirme: Bu aşamada Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmen olmak isteyen adaylar, www.deneyapturkiye.org üzerinden eğitmenlik başvurusunu istenen belgeler ile birlikte başvurusunu yaparak 2. sürece geçerler. Başvuru sırasında istenen belgeler aşağıda yer almaktadır.
  • Kimlik Bilgileri
  • İletişim Bilgileri
  • Eğitim Bilgileri
  • Meslek Bilgileri (Mezun ise)
  • Yarışmalar (Teknoloji yarışmaları vb.)
  • Projeler (Dahil olduğu, yürüttüğü projeler)
  • Sertifikalar
  • Teknik Değerlendirme: Eğitmen adayının seçmiş olduğu alanda eğitim verebilmesi için gerekli ön koşul konularda, bilgi ve becerilerini ölçebilmek için hazırlanmış farklı seviyelerdeki soruların bulunduğu aşamadır.
  • Yetkinlik Bazlı Değerlendirme: Bu değerlendirme aşamasında adaylar pedagojik açıdan değerlendirilecek olup atanan form, eğitim alanına göre değişiklik gösterebilmektedir.
  • Yüz Yüze Değerlendirme (Mülakat): Yetkinlik bazlı değerlendirme sonucunda, başvuru bilgileri güçlü bulunan
  • eğitmen adayları yüz yüze değerlendirme aşamasına geçmeye hak kazanır. Mülakat, ildeki atölyelerde fiziksel olarak veya çevrim içi platformlarda gerçekleştirilebilir. Deneyap Türkiye Eğitmen Komisyonu tarafından belirlenen mülakat süreci hakkında adaylara e-posta iletilerek bilgilendirme yapılır.
  • Eğitmen Eğitimi: Eğitmen Eğitimleri, müfredat ve ders içerikleriyle paralel olarak hazırlanan
  • Pedagojik Alan Bilgisi ve Uygulamalı Teknik Eğitimler olmak üzere 2 bölüme ayrılır. Eğitmen eğitimlerine katılarak başarıyla tamamlayan adaylar, nihai eğitmen olmak üzere belirlenir ve ildeki ilgili Deneyap Teknoloji Atölyesine atanarak eğitim vermeye başlar.

Eğitim Verme Süreci: İleri Robotik eğitimi, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yüz yüze olarak cumartesi ve pazar günleri öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere 4 seans olarak verilir.

İleri Robotik Eğitim Alanına İlişkin Teknik Bilgiler

Denayap Eğitmenlik için Kimler Başvuru Yapabilir?

Yukarıda belirtilen eğitim alanına ilişkin teknik bilgilerde yetkinliği olan lisans ya da lisansüstü öğrencileri, mezunları, çalışanlar veya bu alanda proje yapmış tüm adaylar İleri Robotik eğitimi için eğitmenlik başvurusunda bulunabilirler.

Tasarım ve Üretim Eğitmenlik Şartnamesi için tıklayınız.

Robotik ve Kodlama Eğitmenlik Şartnamesi için tıklayınız

Eğitmen Başvuru Formu’na ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye 55 ilde Deneyap Teknoloji Atölyesi bulunmaktadır.

#Deneyap #EğitmenlikBaşvuruları

Benzer Haberler
Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerezleri kullanmaktayız. Kabul ediyorum.Çerez Politikamız